Derfor skal du investere i ejendomsservice

08 november 2019
Cecilie Mortensen
Derfor skal du investere i ejendomsservice

Hvis du bor i en lejlighed, enten gennem en boligforening, et boligselskab eller andet, hvor du har mange naboer, så kan det kræve lidt ekstra vedligeholdelse i fællesområder. Måske har du allerede lagt mærke til, hvordan opgangen, cykelkælderen, vaskekælderen eller andet kan blive ekstra beskidt, når opgangens mange beboere benytter tingene hver dag. Det gælder både i sommerperioden og især i de kolde efterårsmåneder. 

Når man som boligselskab vælger at udleje, så kan det være alle pengene værd at investere i ejendomsservice. Det er en måde, man gør det mere attraktivt for ens beboere at være lejer hos en. Arealerne bliver nemlig vedligeholdte og holdes pæne og nydelige. 

Hvilken ejendomsservice kan der udføres? 

– Vedligeholdelse og fejning af fællesområder såsom kældre og gårdområder

– Sortering af affald

– Vask af trapper

– Vinduespudsning

– Er lamper eller andet gået i stykker kan disse skiftes

– Rengøring af fortorve

– Der kan også slås græs og klippes hæk

Listen er naturligvis lang, men vil også kunne variere fra firma til firma. Det kan derfor også være en fordel at tage kontakt til en i dit lokalområde, så I kan forventningsafstemme ift. de behov boligkomplekset har.

Sådan vælger du professionel ejendomsservice

Hvis du mangler hjælp til vedligeholdelse i Nordsjælland eller Storkøbenhavn, så er der mange forskellige firmaer om buddet. Det kan derfor være en fordel at tage kontakt til et firma, som går op i at dig og dine beboere får den bedst mulige oplevelse. I din søgen efter et firma, kan du med fordel tage kontakt for at indhente et tilbud. På den måde får du en fornemmelse af, hvordan netop du kan hjælpes, og hvad prisen skal være. Ejendomsservice er ikke alene en investering i nydelige og ryddelige arealer og områder. Det er også en investering i de mennesker, der lejer sig ind i netop jeres boliger.

 

Flere Nyheder