Det er ikke så svært at oprette en billig hjemmeside!

01 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Det er ikke så svært at oprette en billig hjemmeside!

Der findes faktisk flere forskellige måder, hvorpå man kan lave en billig hjemmeside, og det kræver faktisk ikke så meget at holde den ved lige og opdatere den.

Hvis du tror, at det er helt umuligt at få sig en hjemmeside, uden det kommer til at koste kassen for dig, så tager du fejl.

For det at få sig en hjemmeside billigt kræver faktisk ikke så meget, det er mere spørgsmålet om, hvem du vælger som udbyder, hvad hjemmesiden skal bruges til, hvilke ydelser du vil have på den, og om du vil have løbende support til den.

Der findes hjemmesider, hvor man får skabeloner, man også kalder templates, som man kan vælge imellem til at lave ens hjemmeside med. 

De koster stort set ingenting at oprette, og det er egentlig blot navnet, som du betaler et beløb for at have, mens du så giver en lille smule løbende til en såkaldt udbyder, der sørger for at være varetager af din hjemmeside.

I gamle dage var ens hjemmesidenavn så ofte betinget af, at man havde denne udbyders navn med i ens hjemmesidenavn, men det lader til at være blevet sløjfet hos de fleste, da de også ser mere professionelle ud.

Hvis du bare skal bruge en hjemmeside til at skrive informerende artikler, blogge eller fortælle om nogle ydelser, dit servicefirma leverer, så findes disse skabeloner i en form, så de er brugervenlige for de fleste almindelige mennesker at sætte op og vedligeholde.

Det er dog klart, at ønsker man sig en mere teknisk hjemmeside, hvor man kan manipulere med flere tekniske detaljer og for eksempel have en webshop, så skal man have mere teknisk snilde eller bestille en webprogrammør til at lave denne for dig.

Selvsamme kan så også hyres til at lave løbende support, hvis der skulle opstå problemer med hjemmesiden, eller du ønsker den opdateret.

Flere Nyheder