Din fagforening kan hjælpe dig med at sætte skub i din karriere

11 maj 2020
Emilie Jacobsen

Mange vælger primært at have en fagforening for at kunne sikre sig ved ansættelse, uretmæssig fyring og problemer på arbejdspladsen. Din fagforening vil dog typisk kunne hjælpe dig med meget mere end det.

Særligt hvis du har valgt en fagforening, der er meget specialiseret i forhold til det område, som du arbejder indenfor. Det kan for eksempel være kommunikationogsprog.dk, der netop beskæftiger sig med dem, der arbejder inden for marketing, kommunikation, grafik og en række lignende fag. Det er derfor en fagforening akademiker og for dig, der ikke er. 

Først og fremmest kan de hjælpe dig med at fremme din karriere ved at tilbyde en masse kurser, som du kan tage. Dermed kan du blive ved med at forbedre dig inden for dit fag, uden at du skal tilbage til skolebænken af den grund. Du kan for eksempel snuse til grafik design, IT og økonomikurser og dermed forbedre dig på områder, som du måske ikke kender noget til i forvejen. Dermed kan du udføre flere forskellige opgaver på din arbejdsplads. 

Derudover kan din fagforening også vejlede dig i forhold til, hvilken retning du kan tage din karriere. Både når du er nyuddannet, når du er midt i din karriere, og når du er i slutningen af din karriere, kan du have perioder, hvor du er i tvivl om, hvilken retning du skal, og hvad du gerne vil med din karriere. 

Når du har valgt en så specialiseret fagforening som kommunikationogsprog.dk, kan du netop regne med, at de kender branchen godt. Derfor kender de også virkelig meget til dine muligheder. De kan derfor vejlede dig meget grundigt i forhold til, hvad du skal gøre for at kunne komme derhen med din karriere, hvor du gerne vil. Det er en kæmpe styrke for dig, at du kan få en så grundig rådgivning, når du har brug for det. 

Flere Nyheder