Domæne tjek: Hvor kan du gøre det?

28 april 2022
Cecilie Mortensen

advertorial

Har du et eller flere domæner, som du har udset dig? Så har du måske spørgsmål til, hvordan du kan undersøge, hvilke domæner der er ledige. Det er derfor også noget, du kan få hjælp til i denne artikel. Prøv bare at læse med her. 

Her kan du lave et domæne tjek

Start først med at søge efter det online 

Som det første kan du starte med enten at søge: Domæne tjek eller ledige domæner på f.eks. Google. Dette er nemlig en effektiv måde, du kan finde frem til udbydere, som du kan købe dit nye domæne af. 

Start nu med at vælge en udbyder, som du klikker videre ind på. 

ledige domæner

Lav et domæne tjek på udbyderens hjemmeside

Nu hvor du er klikket ind på en af de mange udbydere, der findes online, så kan du allerede lave dit domæne tjek. Dette er nemlig noget, de fleste har sørget for, at du kan lave på deres hjemmeside. Det er derfor også utrolig nemt for dig at komme i gang med. Du skal nu bare skrive navnene på de domæner, som du er interesserede i. Herefter får du en liste over dem, der er ledige. 

Når du laver et domæne tjek, så vil du også opleve, at der kommer forslag op til andre domænenavne, du kan vælge. Det kan være et stort plus, hvis nu dit foretrukne domæne allerede er valgt. For så kan det være nødvendigt at se mod nye muligheder – og det har udbydere af domæner allerede taget højde for. 

Følger du de to relativt nemme tips, du har fået her, så bliver det nemt for dig at undersøge det eller de domæner, du gerne vil have fingrene i. Som du nok hurtigt vil opdage, så kan der også være prisforskelle alt efter, hvem du er klikket ind på. 

Flere Nyheder