Effektiv nedrivning hos private og erhvervskunder

14 november 2019
Søren Black
Effektiv nedrivning hos private og erhvervskunder

Riv ned for at kunne bygge op

Det kan ofte bedre betale sig at nedrive gamle bygninger, fremfor at blive ved med at reparere på dem. For gamle, forfaldne bygninger som ingen vil bo i skæmmer i bybilledet. Det ser ikke godt ud, når du kører igennem en landsby, og du møder den ene ruin efter den anden. Heldigvis kan et professionelt nedrivningsfirma som Multigruppen fjerne bygninger helt eller deltvist, så du slipper for at se på en bunke mursten, der sender tankerne hen mod en udbombet krigszone. For det er en kendsgerning, at inden du kan bygge op, så må du altså ofte nedrive det byggeri, der før var på en matrikel.

Hensyn til miljø og medarbejdere

Det at nedrive bygninger i dagens Danmark er blevet mere komplekst end det var førhen. Det er ikke længere muligt bare at tage alt byggeaffaldet og så smide det i et stort hul ude på lossepladsen. Alt det der nedrives skal sorteres grundigt efter lovens strenge miljøforskrifter. Derudover kræver nedrivningsarbejdet, at der tages hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Både miljøet og de ansatte der udfører nedrivningsarbejdet hos Multigruppen bliver der taget godt om, når du lader dette professionelle og erfarne nedrivningsfirma om at fjerne den ruin, du måtte ønske hen, hvor peberet gror.

Nedrivning af huse eller indervægge

Det kræver meget omtanke at udføre nedrivningsarbejde på en gennemtænkt og professionel måde. Benytter man eksempelvis dynamitstænger, kan det gå udover de andre bygninger i nabolaget. Hos Multigruppen udføres der kun skånsom og betænksom nedrivning hos private eller erhvervskunder. Men det er dog ikke kun huse og store bygninger, Multigruppen kan få til at forsvinde fra jordens overflade. Dette nedrivningsfirma tilbyder også hjælp indendøre, hvis der bare er tale om, at du ønsker at nedrive en enkelt væg. Her kan du samtidig få den gode rådgivning, der betyder, at du ikke får nedrevet en af de bærende vægge i dit hus.

Flere Nyheder