Effektiv parkeringskontrol på din private ejendom

By:

Er du administrator for et større kontorkompleks med egne parkeringspladser – eller tilbyder din beboelsesejendom gratis parkering for beboere? Så bør du overveje at indføre parkeringskontrol.

Hvorfor er det nødvendigt med parkeringskontrol?

I takt med at flere og flere privat personer anskaffer sig en bil er det begyndt at blive trangt med pladsen til parkering i byerne. Samtidig er mange større byer begyndt at indføre betalings parkering i især de indre byzoner, hvilket godt kan blive dyrt hvis man har ærinder i byen.

Er din beboelses ejendom eller dit erhvervs kompleks udstyret med gratis parkeringspladser til beboere, brugere og medarbejdere kan der hurtigt ske det at pladserne bliver optaget af biler hvis ejere reelt ikke har noget at gøre på matriklen. Ønsker du således at forbeholde parkering på de til ejendommen hørende parkeringspladser beboere, kunder, gæster, medarbejdere eller andre med et reelt ærinde bør du alliere dig med et parkerings firma som tilbyder parkeringspladser. Og her kan du med stor fordel vælge UnoPark.

Hvorfor skal jeg lade UnoPark forestå parkeringskontrol på min ejendom?

UnoPark er et dansk parkerings firma som gennem det seneste årti har hjulpet virksomheder og private over hele Danmark med fleksible og effektive parkerings løsninger.

Når du vælger UnoPark som din samarbejdspartner får du en personlig service og en løsning som er særligt tilpasset dine ønsker og behov. UnoPark vil med udgangspunkt i din ejendoms type og dispositioner sammensætte en løsning som tilgodeser de personer som har anvendelsesret til dine parkeringspladser.

Du fastsætter selv hvilke regler der skal gælde på dine parkeringspladser, og om det eventuelt skal være muligt at udstede midlertidige parkeringstilladelser – for eksempel i forbindelse med gæsteparkering. Og med det smarte digitale parkerings system samt den dertil hørende app er det nemt for dig selv at administrere din løsning.

Du kan altid få et godt tilbud på parkeringskontrol hos UnoPark via hjemmesiden unopark.dk