Er du også fascineret af de flotte sildebensborde?

16 juni 2021
Camilla Skøtt

Der er nu ikke noget som et flot stykke håndværk. Slet ikke når det kommer til møbler. Af den grund har vi da også – ikke som de eneste – forelsket os i de flotte snedkererede sildebensborde, der er oppe i tiden.

Har du – som vi – set dig varm på et sildebensbord? Det forstår vi godt. Det smukke mønster giver en snert af luksus og elegance, der spiller fantastisk godt sammen med de rå rammer, vi ofte omgiver os med i moderne skandinaviske borde.

Vælger du et sildebensbord, der er produceret i hånden af dygtige møbelsnedkere, så får du endda et lækkert stykke håndværk, hvor de unikke stykker træ ikke bare fortæller en i historie om materialet i sig selv – de fortæller også en historie om en gammel tradition, hvor håndværkere brugte mange timer på at lægge smukke, fascinerende sildebensgulve i herskabslejligheder på store palæer.

Spørgsmålet er naturligvis, hvor du finder et flot sildebensbord, der ikke er masseproduceret, og hvor du næsten kan mærke den intense historie? Vi har et godt bud – og du får det lige efter billedet.

Unikke sildebensborde

Vil du gerne have et unikt sildebensbord? Et hvor du selv er med til at bestemme målene og farverne? Et der er håndlavet, og hvor du kan se, at det er dygtige møbelsnedkere, der står bag arbejdet? Så skal du tage et kig på denne side: https://fynsksnedkeri.dk/collections/sildebensborde

Vi ved godt, at det kan være svær at stole på en digital anbefaling, men giv det en chance. Du behøver ikke at bestille et bord på nettet – du kan vælge at besøge virksomhedens showroom og se de smukke sildebensbord. Mærke dem. Dufte dem. Du bliver garanteret forført (det gjorde vi i hvert fald), og heldigvis er prisen ikke ublu – langt de fleste kan være med, og et sildebensbord vil give lidt ekstra elegance og luksus til dit hjem.

Flere Nyheder