Få kompetent stress behandling i Farum

11 oktober 2019
Astrid Pedersen
Få kompetent stress behandling i Farum

Når man går ned med stress, sker det gerne efter en lang periode, gennem hvilken man har kæmpet med stress symptomer. Mange mennesker lader sig ikke sygemelde før i allersidste øjeblik. Og dette er rent faktisk både ærgerligt og farligt. Havde de været mere opmærksomme på kroppens signaler, og taget disse mere alvorligt, havde de måske kunnet undgå en sygemelding.

Er man først nået så langt ud i sin kroniske stress tilstand, at en sygemelding er nødvendig, kan man risikere at have forvoldt uoprettelig skade på krop og sind. Og derfor er det meget vigtigt, at man som stress patient sørger for at få den rette behandling, så man kan komme ud på den anden side som et velfungerende menneske.

Hvor får jeg den bedste stress behandling i Farum?

Er du sygemeldt med stress, eller kæmper du med eftervirkningerne af kronisk stress? Så er det en rigtig god idé at søge professionel hjælp hos behandlere, som har erfaring med – og ekspertise inden for – behandling af stress patienter. Selv om stress udarter sig meget forskelligt fra person til person, er der mange generelle træk, som går igen. En stress behandler vil kunne gennemskue, hvad der belaster dig allermest, og dermed være i stand til at tilrettelægge et individuelt behandlings forløb, som passer til din situation.

Leder du efter stress behandling i Farum, kan du trygt besøge stresslæge Trine Rønnov og autoriseret psykolog Hans-Jørgen Andersen, som sammen driver den private praksis Stresslæge.dk. Hos Trine Rønnov og Hans-Jørgen Andersen er du i sikre, professionelle hænder. Begge behandlere har deres egen personlige historie med stress, og dermed førstehånds kendskab til den frygtelige sygdom. Hos Stresslæge.dk kan du få såvel medicinsk som psykologisk rådgivning, og med en uddannet læge på holdet kan du være sikker på, at dine fysiske symptomer også bliver monitoreret undervejs.

Du kan læse mere om hvilke ydelser Stresslæge.dk tilbyder på stresslæge.dk

Flere Nyheder