Få en skræddersyet parkeringsløsning hos professionelt parkeringsselskab

05 maj 2021
Astrid Pedersen

Hvis du som administrator af en ejendom med tilhørende parkeringspladser ofte står i den situation, at disse er optaget af udefra kommende bilister, kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du nemlig få tips til en god parkeringsløsning, som kan være svaret på dine spørgsmål.

Hvad indeholder en god parkeringsløsning?

En god parkeringsløsning er en parkeringsløsning, som er tilpasset netop dine parkeringspladser og deres særskilte behov og dispositioner.

Der kan være stor forskel på, hvad de enkelte løsninger indeholder – og ikke to parkeringsløsninger er identiske. En parkeringsløsning fra UnoPark vil blive tilrettelagt særligt til dig og vil tage udgangspunkt i dine præferencer samt en professionel vurdering af dine parkeringspladser.

Du vil som kunde hos UnoPark blive tildelt en personligt parkeringskonsulent, som kan hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige aftale. Når du og din parkeringskonsulent sætter jer sammen og gennemgår de enkelte elementer, som kan indgå i din parkeringsløsning, vil du blive præsenteret for eksempelvis parkeringsopsyn og parkeringskontrol foretaget af dygtige parkeringsvagter.

Denne løsning er optimal for dig, som ikke har mulighed for at afspærre dine parkeringspladser og implementere adgangskontrol ved hjælp af eksempelvis bomme eller pullerter. Når du vælger en løsning med parkeringskontrol og parkeringsopsyn, vil denne blive udført af uddannede vagter, som har såvel hjemmel som beføjelse til at udstede bødeforlæg.

Du skal ikke selv bekymre dig om inddrivelse af de skyldige beløb – det sørger UnoPark nemlig for. Samtidig vil UnoPark varetage opsætning af den skiltning, som forhåbentlig kan skræmme de fleste parkeringssyndere væk, inden de begår deres brøde. Og så vil du med stor sandsynlighed kunne give parkeringspladserne tilbage til deres retmæssige ejere, nemlig de beboere og medarbejdere som residerer i ejendommen.

Du kan altid kontakte UnoPark for en uforpligtende samtale om dine behov for en parkeringsløsning. Læs mere på UnoPark.dk, og find kontaktinformationerne der.

Flere Nyheder