Få hjælp til inkasso online

10 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du træt af dårlige betalere blandt kunderne i din virksomhed? Så bør du overveje at melde dem til inkasso.

Hvornår kan jeg benytte inkasso service?

Når du ikke har modtaget rettidig betaling fra en kunde kan du vælge at gøre brug af inkasso service.

Du skal i den forbindelse være opmærksom på at rettidige påmindelser og inkasso varsel er påkrævet forud for overdragelse af en sag til inkasso. Det betyder at du skal have styr på dine procedurer inden du kontakter et inkassofirma med henblik på hjælp til inddrivelse af de skyldige beløb.

Har du på forhånd sørget for at udsende påmindelser og eventuelle rykkerskrivelser samt en advarsel om inkasso-indberetning til din kunde kan et inkassofirma tage over. Og så behøver du ikke at skulle bekymre dig om hvorvidt du får dine penge igen.

image

Hvordan fungerer inkasso service?

I det øjeblik et inkassofirma overtager sagen vil behandlingen heraf påbegyndes. Inkassofirmaet vil tage kontakt til kunden og gøre opmærksom på at betalingen af det skyldige beløb skal foregå til inkassofirmaet – og at han eller hun kan forvente at blive kontaktet jævnligt indtil betalingen er gennemført.

Ofte vil dette være nok til at kunden får læderet op af lommen. Det er de færreste som har lyst til at være i et inkassofirmas hænder. Et inkassofirma giver nemlig ikke op førend pengene er i hus, også selv om det måske kræver en politianmeldelse eller tur i fogedretten. Og så kan det godt gå hen og blive dyrt for kunden.

Hvad koster inkasso service?

Hvis du benytter inkasso service på ad hoc basis vil du typisk skulle afgive en vis procentdel af det skyldige beløb til inkassofirmaet. Du får således ikke alle dine penge igen – men dog en pæn del af dem. Klik ind og læs mere om priser på inkasso service på debtia.dk

Flere Nyheder