Få hjælp til renovering med VVS i Rødovre

17 marts 2020
Astrid Pedersen
Få hjælp til renovering med VVS i Rødovre

Når du skal have renoveret dit badeværelse eller bygget dit køkken om, og i den forbindelse skal have flyttet et afløb, afviklet en gas ledning, indlagt gulv varme eller sat en varmepumpe op, skal du kontakte en autoriseret VVS installatør.

Det er meget vigtigt, at du benytter faglærte og autoriserede håndværker til løsning af disse opgaver. Det er nemlig her, du kan komme rigtig galt af sted, hvis du selv mener at du kan bruge dine evner som gør det selv mand til at udføre det delikate arbejde. Du kan komme til at lave en utæt pakning på din gas ledning, så der forekommer udslip, hvilket kan forårsage gas eksplosioner eller kultilte forgiftning. Eller du kan komme til at blande spildevands og drikkevands ledninger, hvilket kan føre til forgiftning.

Hvorfinder jeg en dygtig autoriseret VVS installatør i Rødovre?

Står du således med et behov for kvalificeret VVS hjælp i forbindelse med renovering af køkken eller badeværelse, kan du trygt vælge Flex VVS. Flex VVS løser alle typer VVS opgaver for såvel private kunder som for kunder i erhvervslivet, og råder over gode og solide kompetencer inden for VVS området.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Flex VVS, som gerne hjælper dig med at flytte et afløb i dit badeværelse med lige så stor professionalisme som når virksomheden påtager sig store og omfattende planlægnings opgaver i forbindelse med erhverv og entreprise.

Du kan således få hjælp til alt dit VVS arbejde hos Flex VVS, som har erfaring inden for blandt andet energi optimering af hjemmet (for eksempel montering og installering af varmepumpe), VVS installationer på badeværelset, etablering af fjernvarme og gasfyr, og selvfølgelig anlæg af diverse afløb og dræn i både køkken og bad.

Tjek ind hos Flex VVS i Rødovre på flexvvs.dk og find din lokale VVSer.

Flere Nyheder