Find en nem og hurtig opskrift på boller i Karry

15 marts 2022
Silje Hansen

advertorial

Boller i karry er en ægte dansk klassiker. Boller i karry er noget, vi Danmark har lavet i mange år. Det er noget de fleste danskere kan lide og gerne spiser til hverdag, eller når familien samles. Der er efterhånden kommet mange nye spændende og kreative fortolkninger af boller i karry. Det er både fortolkninger af den helt klassiske ret, men også i den vegetar-udgave, nu hvor der også er mange vegetarer som gerne vil have smagen de traditionelle danske klassiske retter. 

Hvis du leder efter en nem og hurtig opskrift på en boller i karry, kan du med fordel læse med her. Vi har nemlig undersøgt markedet for at finde en masse opskrifter til dig, som gerne vil have hjemmelavet mad i en travl hverdag. Det kan både være ideelt, hvis du bor alene, sammen med din partner eller har en børnefamilie, som du skal lave mad til hver dag.

Boller i Karry

Hvordan laver du en helt klassisk boller i karry?

En boller i karry, kan som sagt laves på mange forskellige måder. Du kan vælge at gå all in og lave bollerne selv, eller købe færdiglavet boller, hvis det skal smage godt og gå hurtigt samtidigt. 

Her laver du en nem og hurtig karry-sovs ved at smelte smør på en pande. Hertil tilsætter du karry alt efter, hvor stærkt og intenst det skal smage. Med et par finthakket løg og gurkemeje får du lavet en god sovs og smag. Her kan du bruge fløde og hvedemel til at ramme den konsistens, som du ønsker.

Server en personlig boller i karry til din familie eller andre gæster

Uanset om du skal lave mad til familien, eller du får gæster forbi, så går du aldrig helt galt i byen ved at lave en lækker omgang boller i karry. Det er en ret som de fleste elsker og sætter pris på. Her kan du sætte dit personlige præg med lidt kokos eller banan på toppen.

Flere Nyheder