Flotte træterrasser med uanede muligheder

01 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal dit hus udvides med en flot terrasse inden sommeren melder sin ankomst? Så har du sikkert allerede gjort dig overvejelser om design og farver.

Kan jeg få en sort terrasse?

Der er ingen der siger at en træterrasse absolut skal være naturfarvet. Selv om de naturlige træfarve nuancer er et populært valg til træterrasser vil du sagtens kunne få bejdset træværket i andre toner. Du kan for eksempel med stor fordel vælge at lade din nye træterrasse male sort – i hvert fald hvis du ønsker et unikt og iøjenfaldende look.

En sort terrasse kan stå i rigtig flot kontrast til en hvidkalket mur eller en facade i kalksandsten. Og er dit sommerhus opført i de klassiske sortmalede bjælker er det oplagt at lade terrassen følge trop.

Lad en professionel tømrer opføre en sort terrasse

Hvis du ønsker en sort bejdsning af din træterrasse bør du lade en faglært håndværker om at udføre arbejdet. Din tømrer vil kunne udvælge de bedste materialer og sikre at farven kan holde til såvel sol som regn, frost og andre vejrlig.

Med hjælp fra en tømrer kan du få den flotteste sorte træterrasse som du og din familie kan have glæde af i mange år. Og skal din nye træterrasse være noget helt særligt kan du med fordel kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS.

Hvorfor skal jeg vælge Kun Terrasser ApS?

Kun Terrasser ApS er en dansk tømrer virksomhed som under ledelse af tømrermester Andreas la Cour genne de sidste ti år har fremstillet et utal af flotte og funktionelle træterrasser til boliger i fortrinsvis Odsherred og Nordsjælland.

Når du lader Andreas la Cour opføre din terrasse kan du være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange. Du kan se eksempler på de helt unikke træterrasse fra Kun Terrasser ApS på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder