Glæd børnene med en lækker sandkasse til haven

By:

Er de små i husstanden ved at nå en størrelse, hvor de kan have glæde af at lege udendørs? Så bør du sørge for at de rette legeredskaber er til stede. Med legeredskaber i egen have slipper du for at skulle rende på legepladsen hver eneste dag, og så er det både sjovt og hyggeligt for ungerne at kunne lege i deres helt egen sandkasse eller legehus, eller gynge på eget gyngestativ.

Hvilket legeudstyr skal jeg købe til haven?

Hvordan du bør udruste din have med legeredskaber og udstyr til udendørs leg er selvfølgelig helt op til dig. Havens størrelse og disposition har selvfølgelig også en betydning.

I nogle haver er der plads til en kæmpe havetrampolin foruden gyngestativ, sandkasse og legetårn – og måske oven i købet en svømmepøl. Andre haver er mere beskedne i størrelse. Er du i besiddelse af en have som falden inden for den sidst nævnte kategori handler det om at tænke ud af boksen.

Du vil måske ikke kunne udstyre haven med det helt store batteri af legeredskaber. Men det betyder ikke at du behøver at gå på kompromis med den høje kvalitet af disse.

Find en god og solid sandkasse til din have

De fleste små børn elsker sandkasser. En sandkasse kan bruges til mange timers kreativ og morsom leg. Børnene kan ved hjælp af spande og sier bygge de flotteste sandslotte, lige som på stranden. Og med kageforme kan der frembringes ganske virkelighedstro sandkager!

En sandkasse behøver ikke at være kæmpestor for at kunne give mulighed for timevis af morskab hos de helt små. Du behøver heller ikke at grave din sandkasse ned i haven. Hos Ude-Leg kan du finde masser af sjove og nemme sandkasser som kan flyttes og dermed ikke ødelægger din græsplæne. Se dem alle på Ude-Leg.dk

Posted in: Sandkasse