Gulvafslibning – gør det selv eller hyr en professionel?

By:

Skal du have en gulvafslibning i København? Så kan det være, du står og overvejer, om du vil have en professionel til det, eller om du vil gøre det selv. Men hvorfor er det egentlig, at du skal slibe dit gulv? Det skal du, hvis du har bemærket mærker og ridser i dit trægulv, som gør det grimt og trist at se på. Det er nemlig ikke alle gulve, som har brug for en afslibning, så du skal se efter, hvor slidt det er. Hvis der f.eks. er ridser i lakken, er det vigtigt at få slebet, da der ellers kan trænge vand ned under lakken, hvilket giver mørke pletter på gulvet.

Gør det selv

Det kan være en stor opgave at skulle kaste sig ud i en gulvafslibning, heldigvis er der mange vejledninger på nettet, som er klar på at hjælpe dig. Fordelen er, at du sparer penge, ulempen er, at det kræver både tid og tålmodighed og ofte også evner. Så hvis du ikke er den store handyman, er det en god ide at hyre nogle i stedet for. Hvis du er god til gør det selv arbejde, kan du dog nemt leje de nødvendige maskiner, og gøre det selv.

Hvorfor hyre en professionel?

Der kan være mange grunde til at hyre en professionel, en af dem er, at du ikke er god til gør det selv arbejde, en anden er, at du ikke har tiden, og en tredje kan være, at du bare er sikker på, at du får et godt resultat med en professionel bag rettet. De kan nemlig rådgive dig ift. hvilken behandling, der virker bedst for dit gulv, hvad du skal efterbehandle med og få har de ikke mindst mange års erfaring med i tasken, som du og dit gulv får glæde af, når du bruger dem.