Hvad taler for en investering i en feberscanner?

10 maj 2021
Cecilie Mortensen

I en tid hvor Corona for alvor har sat sit præg verden over, så er der også kommet flere krav til, hvordan virksomheder skal indrette deres hverdag. Det ses både i form af standere til håndsprit, brug af mundbind m.m., så smittespredning kan mindskes bedst muligt.

Der er dog flere initiativer, du kan sætte i gang, udover brug af håndsprit og mundbind. I denne artikel kigger vi mere på investeringen i en eller flere feberscannere. 

Derfor skal du købe en feberscanner

Et smart redskab ift. at stoppe smittespredning

Hvis du står for den daglige drift af en virksomhed, kan der være god grund til at anskaffe dig en feberscanner. Det effektive ved en feberscanner er, at dine medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere m.m. hurtigt og effektivt kan få målt deres temperatur, når de træder ind hos dig. Feber er nemlig et af de symptomer, der ses ved Corona. 

Ved at placere en feberscanner i din virksomhed, kan den enkelte besøgende hurtigt se, hvorvidt vedkommende bør tage hjem eller ej igen. En feberscanner kan derfor også blive et smart redskab ift. at stoppe smittespredning på arbejdspladsen. 

Find modeller der passer til din arbejdsplads

En anden ting der taler for at købe en feberscanner er, at der findes en række forskellige modeller på markedet. Du har derfor alle gode muligheder for at finde en, som passer ind ved jer. 

Få rådgivning og find den rette feberscanner

Hvis du selv skal gribe bolden på at finde en feberscanner, så kan det måske være svært at vurdere, hvilken du skal gå med. Her kan det naturligvis anbefales, at du tager fat i en leverandør af feberscannere. På den måde kan du præsentere dine ønsker og behov, og leverandøren kan komme med sin rådgivning omkring, hvordan du bedst kan komme i mål. Det kan du også opleve, hvis du række ud til dette firma https://feberscanner.dk/.

Flere Nyheder