Hvem af jer kan finde det bedste tilbud på en vaskemaskine?

By:

Man taler jo om at gå på tilbudsjagt, men man kæmper jo ikke rigtig mod andre om at komme til at være den, som der vinder jagten og nedlægger det største bytte.

Men man kan faktisk i den forbindelse slå to fluer med ét smæk, hvis man nu er flere om at søge efter det samme tilbud og vinde ikke bare håneretten, men måske også en fysisk præmie for at være den, der tager det bedste tilbud hjem.

Lad os for eksempel sige, at man har en husstand, som der søger efter et godt tilbud på en billig vaskemaskine.

Så har man måske en mor og en søster i familien, som generelt er gode til at finde gode tilbud, men som gør det på hver deres måde.

Så kunne man da lige afprøve deres respektive evner og se, hvem der har mest held med sig i denne omgang – og så får familien lige en billig vaskemaskine!

Hver sin måde at finde en billig vaskemaskine på

Moderen er måske den lidt mere gammeldags type, der godt kan lide at kigge tilbudsaviser igennem, tjekke annoncer i avisen og se reklamer på TV for at finde frem til, hvor det er hver at handle lokalt og i hele landet for at finde gode tilbud.

Søsteren er måske mere den, der bruger de sociale medier og trækker på sine følgere til at finde frem til det gode tilbud, som der måske kun er et enkelt af derude.

Det er forskellige tilgangsmetoder, og nogle gange kan det være godt at kombinere dem, mens de andre gange fungerer bedst hver for sig.

Man kan bør ikke sætte en tidshorisont på denne jagt, når man nu mangler en vaskemaskine, men man kan sige, at vinderen er den, der hurtigst finder en vaskemaskine tættest på til den billigste pris.

Men man kan også sætte andre kriterier op.