Hvem skal du bede om assistance til flyttehjælp?

By:

Vi mennesker kan ikke undgå at skulle flytte bolig op til flere gange i løbet af et liv.

Det er i hvert fald et fåtal, der ender med at bo hjemme hos deres forældre hele livet og overtage den bolig – og selv de forældre kan jo risikere at ville flytte, og så skal barnet med.

Ergo er det næsten som med skatteindragelse, amen i kirken og begravelser, at man får brug for flyttehjælp op til flere gange i livet, og den slags kan man jo lade variere alt efter, hvad man har råd til og hvem, man kan få til at hjælpe en.

Derfor kommer det selvfølgelig først og fremmest an på, hvem der er til rådighed den givne dag eller kortere periode, som der skal flyttes over, da logistikken, tiden med videre skal passe sammen.

Men derfor vil vi alligevel komme med nogle forslag til, hvad der er praktiske valg at foretage til at vælge flyttehjælp med, og hvem man måske skal lade sidde over denne omgang – og hver gang.

For vi vil gerne slå et slag for, at du vælger professionel flyttehjælp. De folk bliver jo hyret til at flytte for dig, så de falder ikke fra med kort varsel. De ved også, hvordan man flytter godt med kroppen, pakker ting ind, transporterer dem i biler og stiller dem op det nye sted.

Du skal heller ikke være bange for, at de ikke passer på dine sager, for det er trods alt deres levebrød, der er på spil her, for hvis de ikke gør deres arbejde godt nok, så får de ingen nye kunder.

Desuden ved dine venner nok heller ikke, hvordan de skal transportere dine møbler godt nok – og det er jo heller ikke deres ejendom.

Men lad dine gamle forældre blive hjemme, for selvom de gerne vil hjælpe og ser dig som deres barn, så kan deres kroppe næppe holde til det.

Posted in: Flyttehjælp