Hvilket webhotel er bedst til WordPress?

17 september 2021
Emilie Jacobsen

Hvis du har kigget på at oprette din egen hjemmeside, har du sikkert fundet ud af, at softwaren WordPress er den absolut mest brugte til at gøre det i. Det skyldes, at den er meget nemt at gå til – også for begyndere.

Softwaren er meget intuitiv, så det er nemt for dig at tilføje for eksempel tekst og billeder. Derudover findes der en masse færdige temaer, der hjælper dig til at få din hjemmeside til at se ud på den måde, som du ønsker. Endelig findes der mange plugins, der hjælper dig til at få de funktioner, du gerne vil have. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have en kontaktformular eller et kort på din side. 

Men hvilket wordpress webhotel er så det bedste? tænker du sikkert nu. Det er der ikke noget entydigt svar på. Stort set alle webhoteller kan køre WordPress. Det er derfor mere et spørgsmål om, hvilket webhotel der passer til dine behov, og ikke så meget et spørgsmål om, om webhotellet passer til WordPress. 

Stor hjemmesideguide dig til det rigtige webhotel 

Hvis du vil have hjælp til at vælge det rigtige webhotel, er det en god ide, at du ser nærmere på hjemmesiden webhotel-guiden.dk. Det er en dansk hjemmeside, der kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rette webhotel. De har en beskrivelse af de forskellige webhoteller og artikler om, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger et webhotel. Det er altså en stor hjælp for dig at se på den. 

Når du skal vælge et WordPress webhotel, kan det være en god ide for dig, at du tænker over, hvilken form for server du gerne vil have. Skal det være en shared server, hvor du deler den med andre, eller skal det være en cloud server, hvor du har den for dig selv?

Flere Nyheder