Hvordan sikrer du dig en pålidelig tømrer?

20 juni 2020
Silje Hansen

Hvis du går og pusler med et mindre eller større byggeprojekt til hjemmet, sommerhuset eller virksomheden, er det et godt sted at starte ved at høre en professionel fagmand. Her kan du uforpligtende tage en dialog med en tømrer, der kan hjælpe med at løse mange forskellige opgaver. Fordelen ved at tage fat i en professionel fagmand i god tid, er at der er plads til at du kan få den optimale rådgivning i forhold til opgaven. Der kommer konstant nye løsninger på markedet, hvorfor fagmanden måske har noget der er smartere og billigere at tilbyde dig til opgaven. Der kan dermed være penge at spare og du kan samtidig sikre dig at det hele kan lade sig gøre inden for det aktuelle budget. 

Huskeregler for når du skal vælge en tømrer

Når du skal vælge en tømrer til en opgave, skal du forvente at kan være forskel i både prisen og kvaliteten af det arbejde, som du får leveret. Vær derfor ekstra opmærksom på, hvem du vælger til opgaven. Da der er mange tømrer om buddet med brede kompetencer, kan det være en fordel at vælge en tømrer, der er specialiseret inden for det område, som du skal have hjælp til. Dermed kan du forvente en større ekspertise fra tømreren. Derudover er en god indikation at gå efter, om tømreren er medlem af Byg Garanti. Det gør som regel at tømrerens pris bliver en smule dyre end andre, men til gengæld kan du være sikker på at kvaliteten af arbejdet er godt og solidt. For hvis der skulle opstå en skade, fejl eller mangler, så er du dækket op til 150.000 kr. 

Vi har undersøgt markedet lidt for dig, som søger en tømrer med gode kundeanmeldelser, fair priser, som er pålidelig, punktlig og som følger opgaven til dørs. Denne tømrer kan du besøge her hos https://dk-knastbyg.dk/.

 

Flere Nyheder