Kendt ejendomsvirksomhed investerer nu i et nyt ejendomsprojekt for studerende

25 januar 2020
Silje Hansen
Kendt ejendomsvirksomhed investerer nu i et nyt ejendomsprojekt for studerende

Boligmarkedet er rekordhøjt i år. Der bliver i dag solgt langt flere boliger end nogensinde før. Markedet er derfor i kraftig vækst rundt i hele landet. Den seneste statistik viser at der i 2019 er blevet solgt i alt ca. 76.000 boligere, herunder lejligheder, rækkehuse og villaer. Det er i forvejen dyrt at bo i København, men på trods af høje boligpriser og en stigende lejepris, er der fortsat mangel på lejligheder og boliger på markedet. Når der derfor kommer en bolig på markedet, er der som regel rift om buddet, hvis det ligger i det indre København. Det kan derudover være svært at finde en bolig at leje, hvis du er studerende. Udover at det kan være svært at finde økonomien til det som studerende, så er der utrolig lange ventelister i de lokale boligforeninger og udlejningsvirksomheder, der har lejligheder til leje.

Gefion Group investerer i studieboliger

Med den stigende efterspørgsel for flere boliger i København er der nu godt nyt på vej. Den velkendte virksomhed Gefion Group investerer nu igen i et ejendomsprojekt, der tilgodeser studerende. De investerer nu 200 mio kr. i et boligprojekt, hvor planen er at sælge disse boliger til studerende, hvor der er mulighed for forældrekøb. Det bliver udelukkende boliger for studerende, hvorfor du også vil opleve et studiemiljø i området. Det er tæt på universitet, indkøb, cafeer og dejlige grønne områder at gå ture i eller mulighed for at sidde ude og læse op til eksamen i. 

Der kommer i alt til at være 89 studieboliger i det totale boligkompleks. Det kommer til at rumme et areal på i alt 4400 kvadratmeter. 

Er du enten blevet nysgerrig på at læse nærmere omkring ejendomsprojektet, hvad det kommer til at koste og hvornår det kommer til at stå klar, kan du med fordel læse meget mere her hos https://ejendomswatch.dk/Ejendomsnyt/Projektudvikling/article10721850.ece.

 

Flere Nyheder