Lad din tandlæge hjælpe med en Invisalign behandling

By:

Har du skæve tænder, og vil du gerne have dem rettet? Så burde du overveje at prøve tandretning med Invisalign.

Hvorfor skal jeg bruge Invisalign skinner til tandretning?

Der er mange fordele ved at bruge Invisalign skinner i forbindelse med tandretning frem for traditionelle fast monterede tandbøjler.

Først og fremmest er Invisalign skinner på mange måder mere behagelige end de faste bøjler. En Invisalign skinne er helt glat og sidder tæt til dine tænder hvilket betyder at den ikke generer dine kinder, din tunge, eller resten af din mundhule.

Du kan tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise eller børste tænder. Således samler Invisalign skinner ikke madrester på samme måde som fast monterede bøjler. Dette betyder at du ikke har samme risiko for at udvikle syreskader eller tandkødsbetændelse når du bruger Invisalign skinner.

Da Invisalign skinner er transparente vil dine venner og kolleger ikke kunne se at du er i færd med at få rettet dine tænder. Og så kan du selv glæde dig over dit smil, som bare bliver smukkere og smukkere, når du ser dig selv i spejlet.

Hvor kan jeg få rettet mine tænder med Invisalign skinner?

Hos Tandlægerne Søborg kan du altid få hjælp til tandretning med Invisalign.

Hvis du vælger Tandlægerne Søborg som din faste tandlæge klinik i Søborg eller Gladsaxe kan du altid rådføre dig med din tandlæge i løbet af en almindelig konsultation. Din tandlæge vil med sit kendskab til dit tandsæt og dettes udvikling kunne yde den bedste rådgivning omkring tandretning, og vil kunne vurdere om du er en kandidat til tandretning med Invisalign.

Tandlægerne Søborg har mange års erfaring med retning af tænder, både ved hjælp af traditionelle ”togskinner” og med Invisalign. Du kan se de flotte billeder af Invisalign før og efter på Tandlægerne Søborgs hjemmeside tandlaegernesoeborg.dk.

Posted in: invisalign