Lav et lager og et arsenal af bodycare-produkter derhjemme

11 marts 2021
Anders Lundtang Hansen

Ens bedre halvdel kan måske synes, at man ligefrem har for mange af den slags produkter, der skal bruges til hud, hår og alt andet, så man næsten har et plejeprodukt, der gælder til hver kropsdel.

Og der findes sikkert mange andre variationer af disse, som man ikke selv kender til, og måske har kvinden endda også nogle reserveudgaver og nogle andre udgaver til, når huden er på en bestemt måde, eller man “lider” eller er ramt af noget specifikt i en periode.

Men ligeledes går hun lige så meget op i, at det ikke er det forkerte produkt, og det må ikke være af dårlig kvalitet, og der er nogle produkter, der bare ikke går godt sammen.

Derfor vælger hun nok hovedsageligt bodycareprodukter fra Danish Bodycare, hvilket giver god mening i den sammenhæng, da der her er stor fokus på god behandling af kroppen.

Man kan aldrig have for meget bodycare

Derfor undrer det nok manden i forholdet, når hun ønsker sig endnu flere produkter af den slags, da der dårligt er plads til mere ude i badeværelsesskabene, og medicinkabinettet er også ved at nå bristepunktet, og du kan dårligt finde plads til dine egne sager ved håndvasken.

Men det er jo fordi, hun ved, hvad hun har brug for og hvornår, og selvom alt ikke bliver brugt op, så er det rart at have, hvis det skulle blive nødvendigt – end at hun lige pludselig stod og manglede det, når man mest havde brug for det.

Nogle af produkterne kan jo godt blive for gamle, og så må man udskifte dem, så de giver den optimale effekt, selvom man ikke havde tømt dem, fordi man ikke havde brug for det, mens det kunne benyttes.

Men som nævnt er det trods alt bedre, at man har nok, end at man pludselig skulle komme til at mangle.

Flere Nyheder