Maler på Amager: Derfor skal du altid få flere tilbud

20 december 2020
Camilla Skøtt

Har du også hørt den evige sang om, at du altid bør indhente tre forskellige tilbud, når du jagter håndværkere? Det er ikke helt dumt, og det skyldes ganske enkelt, at du har fortjent at få det bedste tilbud og den bedst mulige kvalitet.

Få lige at afdække det der med, om det virkelig er nødvendigt at indhente flere forskellige tilbud, når man skal have fat i en håndværker – hvad enten det er en maler, tømrer, vvs’er eller noget helt fjerde – har vi talt med en maler på Amager. Og tro det eller ej; han giver alle de andre ret. Det ER en god idé med flere tilbud, hvis du vil være sikker på at få den bedst mulige kvalitet til den skarpest mulige pris.

Prisen er ikke altafgørende

Grunden til at du skal indhente flere forskellige tilbud, er, at du skal have noget at sammenligne med. Og her er det vigtigt, at du på forhånd har gjort dig klart, hvad det er, du går efter. Skal du have malet hjemmet så billigt som overhovedet muligt, eller ønsker du at få et godt håndværk og en god kvalitet?

Det er nemlig sådan med priser, at de til en vis grad hænger sammen med kvaliteten. Du kan altså ikke forvente, at du får det bedste resultat, hvis du vælger den billigste løsning – men måske har du heller ikke behov for mere. Hvis du bare har brug for en opfriskning, inden du på et senere tidspunkt har tænkt dig at male igen, ja, så er det en dårlig idé at bruge alt for mange penge på maleren.

Det vi i virkeligheden forsøger at sige, er, at det ikke altid er det billigste tilbud, der er det bedste. Det afhænger fuldstændigt af dine behov, og derfor er du nødt til at vide, hvad du gør efter, inden du begynder at sammenligne.

Flere Nyheder