Med Broste Copenhagen glas er det nemt at give bordet et unikt og personligt præg

30 juni 2022
Kamilla Sonne

editorial

Hvis man gerne vil gøre noget særligt ud af sin borddækning og imponere sine gæster, så kræver det det rigtige udstyr. Man skal fx have styr på et smukt stel, på vaser og på bestik – og ikke mindst på glas.

Når man skal dække op til en hyggelig frokost eller fin middag, kommer man ikke udenom vigtigheden af smukke og gode glas. Derfor er Broste Copenhagen glas en god investering, som vil bringe glæde i mange år.

Broste Copenhagen glas fås nemlig i et utal af serier, varianter og farver, så du kan finde frem til netop det valg, der passer bedst til dine behov, stil og smag.

Broste Copenhagen glas

Broste Copenhagen glas til enhver anledning

En stor fordel ved Broste Copenhagen er deres store udvalg af glas. Næsten uanset hvilken form for Broste Copenhagen glas, du står og mangler, kan du finde det rigtige valg i deres store udvalg.

Derfor er det også oplagt at samle på glassene, så du til sidst har en fuld serie, der passer godt sammen.
Eksempelvis kan du få alt fra cocktail og shots glas til vin- og vandglas fra Broste Copenhagen glas. De findes i forskellige serier og kan også fås i farvet glas, sådan at du kan lave et helt tema ud af din borddækning og skabe sammenhæng med glas, der passer sammen.

Med andre ord findes der Broste Copenhagen glas til ethvert hjem og enhver anledning.

Spar penge ved at købe online

Selvom lækre glas er utroligt skønne, og ikke mindst gør en stor forskel for din borddækning, så er der ingen grund til at betale for meget for dine nye Broste Copenhagen glas.

Du kan spare penge ved at købe dine nye glas på nettet, hvor du kan finde de mange smukke varianter på tilbud og dermed til en rigtig god pris.

Flere Nyheder