Med et samlelån kan din gæld blive mere overskuelig

06 september 2021
Emilie Jacobsen

Har du mange små lån, kan det være svært for dig at skabe dig et overblik over din økonomi. I det tilfælde kan det derfor være en god ide for dig, at du tager et samlelån. Det er et lån, du bruger til at betale alle dine andre lån ud. Dermed har du kun et lån, du behøver at forholde dig til. 

Et godt sted for dig at få et overblik over de forskellige typer af samlelån er på siden Bankly.dk. Hos dem er de gået et skridt videre i forhold til en normal sammenligningstjeneste. Hos dem indtaster du nemlig de forskellige lån, som du gerne vil samle.

Derefter indhenter Bankly konkrete tilbud for dig på lånene. Du ser altså ikke bare en liste over de generelle tilbud, som låneudbyderne har, du ser helt konkret, hvad det ville koste dig at være kunde hos de forskellige låneudbydere. Det er altså med til at give dig et langt bedre billede af, hvor meget det ville komme til at koste. 

Gratis at benytte Bankly 

Måske er du lidt skeptisk ved at indføre et ekstra led i din proces med at finde et samlelån. I mange tilfælde betyder et ekstra led jo også flere omkostninger, fordi der er flere, der skal have deres udgifter dækket. 

Det er dog helt gratis for dig at benytte dig af Bankly’s tjenester. Derfor kan du jo lige så godt prøve det af og se, hvilke muligheder du har. Måske finder du ud af, at et samlelån ikke er noget for dig. Måske finder du ud af, at du faktisk kan få nogle helt okay vilkår i forhold til det, du troede. Det kan du kun finde ud af, når du får en låneudbyder til at forholde dig til dine konkrete lån. Når de giver et lån, vurderer de det jo altid fra sag til sag. 

Flere Nyheder