Møbler & interiør – Giv personlighed til dit hjem

21 juli 2020
Athene Eriksen

Møbler – Giver din bolig karakter 

Hvis du søger efter et frisk pust, til dit hjem og ønske at tilføje lidt detalje og karakter, så har du fundet det rette sted. Vi er anerkendt som et af de førende interiørbrands i Skandinavien og har siden 2010 lagt vore hjerter i, at give Skandinaverne smukke og funktionelle møbler, af højeste kvalitet. Med vores moderne, unikke designs og praktiske detaljer, forskønner de både dit hjem og din dagligdag. Vi bestræber os på at være de bedste, inden for vores fag og vi vil være din foretrukne onlineforhandler, af interiør og møbler.

Vi mener at pris og kvalitet skal gå hånd i hånd, derfor vil du hos os altid finde varer, til yderst konkurrencedygtige priser. Vores sortiment varierer i alt fra essentielle møbler som sofaer og stole, til de små detaljer som lysestager og vaser. Disse er de små ting, som gør den store forskel. 

Vi ønsker at vores møbler skal udgøre en fordel for dig, i alle aspekter af din dagligdag. Derfor er de udformede til at skulle passe ind på kontoret, såvel som i dit  eget hjem. De mange alternative designs giver et nytænkende men klassisk udtryk, som er et klart udtryk for den Nordiske kultur. Grundværdierne for opstarten af dette firma, var forkærligheden for kvalitet, håndværk og nyskabende design.

Dette er det grundlag, vores kunder kender os på og denne kærlighed lader sig afspejle, i vores brede sortiment af møbler, interiør og accessories. Det moderne hjem har mange facetter og hvilket udtryk man ønsker, er en individuel sag. Med vores minimalistiske designs kan man tilføre et utal af forskellige detaljer, og stadig bevare den rolige og rene fremtoning, af vores bolig. 

Ønsker du en fornyelse af dit hjem, med Skandinavisk design af højeste kaliber? Så kan du med fordel se mere på MøbelNord’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde meget mere af dette https://mobelnord.dk/collections/hubsch

Flere Nyheder