Opbevaring og bådværksted i Sønderjylland

16 februar 2020
Astrid Pedersen
Opbevaring og bådværksted i Sønderjylland

En båd i familiens regi kan danne rammen om mange sjove og hyggelige oplevelser for børn og voksne i sommer halvåret. Men om vinteren er det begrænset, hvor sjovt det er at tilbringe tid på båden. Og så kan du med fordel sætte den på land og få den fikset op.

Få ordnet båden på dit bådværksted i Sønderjylland

Når båden bliver sat på land for vinteren, kan du lige så godt benytte muligheden for at udføre diverse vedligeholdelses arbejde samt mindre reparationer. Dette kan nemlig godt være svært al den stund båden ligger for kaj. Så snart din båd er ude af vandet, kan du vælge at lade den opbevare på et bådeværft med tilhørende værksted.

Hos MJ Værft Augustenborg finder du, foruden prima opbevarings faciliteter for din båd, et vel udrustet værksted og dygtige, faglærte håndværkere med mange års erfaring inden for reparation og renovering af alle typer både. MJ Værft Augustenborg tilbyder, foruden lækre bådpladser med adgang til toilet, bad og vaskerum, opbevaring af din båd i tempereret lager hal eller på aflåst udendørs område. Her kan du arbejde med din båd og udføre det arbejde, som ikke kan lade sig gøre mens båden er i vandet – for eksempel bundmaling eller udskiftning af bådens motor.

Det er oplagt at løse disse opgaver om vinteren, når du alligevel ikke bruger båden. Hos MJ Værft Augustenborg kan du få hjælp til dette arbejde fra de kompetente medarbejdere i det til værftet hørende bådværksted. MJ Værft Augustenborg har værkstedet placeret direkte ved havnen med egen servicekaj og kran med en løfte kapacitet på 40 ton. Du kan få udskiftet og repareret motorer af mærkerne Volvo, Yanmar, Perkins, Lombardini og Suzuki, samt udført diverse reparationer i såvel glasfiber og træ som i stål og aluminium.

Du kan læse mere om bådværkstedet hos MJ Værft Augustenborg på mj-vaerft.dk

Flere Nyheder