Power til elværktøjet

17 april 2020
Pia Nielsen
Power til elværktøjet

Gå aldrig ned på gear, når hjemmets gør-det-selv projekter skal udføres. Med et holdbart ryobi one batteri til dit elværktøj, kan du arbejde og arbejde og arbejde… indtil den velfortjente ølpausen! 

Det er billigere online…

Det er som regel langt billigere at købe batterier online. Et Ryobi one+ batteri til ét af dine elværktøjer kan bestilles i flere forskellige Volt og sælges til en lav pris, fordi webshoppen kan bestille dem direkte hos engrosforhandleren eller leverandøren. Du slipper altså for at betale for webshoppens opmagasinering af batterierne. 

Når du bestiller online, er der desuden ofte penge at spare på forsendelsesomkostninger. Hvis du eksempelvis vælger at købe to batterier – lad os sige et 12V og et 18V batteri – betaler du kun én gang for forsendelse i stedet for to gange. Nogle webshops tilbyder desuden gratis levering ved køb over et bestemt beløb. 

Har du et Ryobi one+ batteri i baghånden?

Gør-det-selv projektet, der har været længe undervejs eller ventet længe på en fortsættelse skal ikke forsinkes yderligere ved, at du løber tør for strøm på din boremaskine eller græstrimmer. Det kan altid betale sig at have et ekstra opladet batteri i baghånden, så du hurtigt kan skifte over, når du løber tør for strøm på det første. 

Hvilket ekstra batteri skal du købe?

Du behøver ikke købe nøjagtig det samme batteri til dit elværktøj, som der fulgte med i pakken, da du købte det. Hvis du er på udkig efter et ekstra batteri til at have liggende opladet, mens du arbejder, kan du lige så godt upgrade. Hvis maskinen kan trække et kraftigere batteri, kan du få mere power på din maskine eller en længere arbejdstid. 

Tjek altid brugermanualen til dit værktøj, inden du vælger batteri – uanset om du går efter samme størrelse eller ønsker at upgrade. Mærket bør altid være det samme.

Flere Nyheder