Smarte måder at bruge sten

26 juli 2020
Cecilie Mortensen

Hvis du er boligejer, så har du rigtig mange muligheder for at dekorere og pynte dine udearealer. Du har selvfølgelig muligheden for det med diverse planter, men du kan også gøre det gennem sten. Spørgsmålet er selvfølgelig bare, hvilke muligheder er der med sten i haven? 

Så kan du bruge sten i haven 

For at gøre det helt klart, så er der her tale om småsten. Og denne type af sten kan bruges til alt fra dine bede. Her kan de både være med til ukrudt får sværere ved at trænge op, samtidig med at giver giver et flot look. 

Sten kan også bruges til en bålplads, stisystemer, en gårdsplads eller langs husmuren. Som du måske også kan fornemme, så kan sten bruges på mange forskellige måder, og i sidste ende er det kun dig, som afgør, hvordan du vil bruge dem. Det kan dog være en ide at få vejledning omkring, hvilke sten, som passer bedst til netop dit projekt.

Sørg for at få vejledning omkring valget af sted

Forskellige typer af sten er særligt gode til bestemte projekter. Hvis du f.eks. skal have lagt sten i en gårdsplads, så skal stenene gerne have en bestemt diameter, så de ikke sætter sig fat i bildækkene. Brug gerne lidt tid på at undersøge, hvilke sten som passer bedst til dit projekt. 

Når du skal købe sten, så undersøg gerne lidt forskellige firmaer. Her kan du både sammenligne priser og ikke mindst den vejledning, som de forskellige firmaer kan give dig. For tit og ofte skal man købe stort ind, når der skal købes sten – det gælder især også, hvis det er til større bede eller til en hel gårdsplads. 

Når tiden er inde til, at du skal finde sten til dit projekt, så start eventuelt med at undesøge dette firma. 

Flere Nyheder