Udforsk den nye verden af moderne parfume

13 januar 2020
Astrid Pedersen
Udforsk den nye verden af moderne parfume

Er det ved at være på tide med en ny parfume, som kan pynte på badeværelses hylden og give dig den duft, du drømmer om? Er du træt af den parfume, som indtil videre har udgjort din signatur duft – og vil du gerne skifte stil, når det gælder hele dit ydre udtryk? Så har du faktisk flere valg muligheder end nogen sinde før.

Der har aldrig været så mange forskellige parfumer på markedet, som der er nu. Hvis du går en tur i kosmetik afdelingen i et af de førende stormagasiner, vil du med garanti føle dig ganske overvældet over det rige udvalg. Parfumer findes i mange forskellige typer og stilarter – fra de tunge, sensuelle og lettere påtrængende aften parfumer til de ganske lette og luftige dag parfumer, som du kan bruge til daglig på din arbejdsplads uden at dine kolleger får kvalme. Og så er der selvfølgelig alle mulige varianter der imellem.

En af de nyeste opfindelser på parfume markedet er molekylær parfumerne, som efter sigende udvikler en helt unik duft signatur i samarbejde med din hud. Dette er der for så vidt ikke noget nyt i. det gælder nemlig for alle parfumer – også de mere konventionelle af slagsen. Derfor er det vigtigt, at du giver dig tid – og væbner dig med tålmodighed – når du skal udvælge din nye parfume.

Prøv dig frem, og få den helt rigtige duft

At vælge parfume er nemlig ikke blot et spørgsmål om at finde en flot flakon, eller købe en parfume som er udviklet af pr teamet bag en kendis eller popstjerne. Du skal faktisk lukke øjnene og snuse dig frem. Lad duften udvikle sig på din hud i løbet af et par timer – så ved du hvilken parfume der er den rette. Og så kan du bestille den online på sephora.dk

Flere Nyheder