Usynlig og behagelig tandretning med Invisalign

27 december 2020
Astrid Pedersen
Usynlig og behagelig tandretning med Invisalign

Selv om du er ude over din første ungdom behøver du ikke at finde dig i skæve tænder. Tandretning er nemlig ikke kun for teenagere, men kan sagtens udføres på voksne.

Grunden til at dine tænder med alderen er gået hen og blevet vinde og skæve selv om du i ungdommen var velsignet med et smukt og regelmæssigt tandsæt er at dine tænder flytter sig gennem hele dit liv.

Dette betyder så til gengæld også at de kan rettes til ved hjælp af effektive tandbøjler – og oven i købet blive på plads resten af dine dage. Og så kan denne tandretning oven i købet udføres på langt mere diskret og behagelig vis end før i tiden.

Tandretning for voksne – hvordan og hvorfor?

Du synes måske det lyder som et mareridt atter at skulle gennemføre et tandretnings forløb. Men her kan du ånde lettet op. Fordums tiders ubehagelige og grimme togskinner, som er et slang udtryk for de fast monterede metal tandbøjler, er en saga blott.

Nu om stunder foregår tandretning med et system bestående af så godt som usynlige, og meget mere komfortable, tandskinner som er særligt fremstillet til din mund. Dette system kaldes Invisalign, og har vundet stort indpas og popularitet inden for de seneste femten år.

Når du får rettet dine tænder med Invisalign tandskinner er der ingen der kan se at du er i gang med tandretning. De lette og tynder Invisalign skinner er nemlig helt gennemsigtige og sidder ganske tæt til dine tænder. Du kan tage dine Invisalign skinner ud når du skal børste tænder eller spise. Og du skifter skinnerne ud hver 14 dag inden de bliver for ridsede og skrammede.

Hos tandklinikken You Smile I Smile kan du altid få en gratis konsultation med henblik på tandretning med Invisalign i københavn – læs mere på yousmileismile.dk

Flere Nyheder